Müşteri Hizmetleri   +90 212 233 46 63

Gizlilik Beyanı ve Kişisel Veriler Politikası

Good Parents : GOODPARENTS Dijital Kanalları’nın sahibi ve yöneticisi olan GOODPARENTS TEKNOLOJİ BİLİŞİM HİZ. A.Ş.’yi, Kanun: 6563 sayılı Elektronik Ticaretin Düzenlenmesi Hakkında Kanun Üye/ler : Üyelik İşlemi’ni gerçekleştirerek ve bu Üyelik İşlemi esnasında üyelik formunu doldurarak açık rızası ile kişisel verilerini veren ya da Facebook veya Instagram veya Google hesabı veya benzer hesaplarla Good Parents Dijital Kanalları’na giriş yapmak üzere bu hesaplardaki kişisel verilerinin GOODPARENTS Dijital Kanalları’na alınmasına/aktarılmasına açık rıza gösteren gerçek kişiyi, Üyelik : GOODPARENTS ’in GOODPARENTS Satış Kanalları aracılığı ile satışa sunduğu etkinlik ve ürünlere, ve yine GOODPARENTS ’in ya da GOODPARENTS ’in olanak vereceği üçüncü kişilerin (Etkinlik Merkezi, Satış Entegratörü vd) sattığı etkinlik, ürün ve sağladığı fırsat, avantaj ve özel içeriklere, tek bir üyelik ve şifre ile ulaşılmasını sağlayan ve Üyelik süresince yukarıda sayılan konulara yenileri eklenerek veya mevcutlar değiştirilerek Üyenin ilgi alanlarına/tercihlerine göre dinamik olarak oluşturulan, değiştirilen, güncellenen sistemi, Etkinlik: Organizatör tarafından düzenlenen ve işbu Sözleşme uyarınca GOODPARENTS’a Etkinlik satış yetkisi tanınan her türlü kültürel, sanatsal, eğlence, eğitim, sportif ve sair amaçlı her türlü konser, gösteri, müsabaka, yarış, temsil, sinema, tiyatro, opera, atölye, sergi, müzecilik, fuar, sirk, lunapark ve diğer her türlü faaliyeti, Etkinlik Merkezi: Kültürel, sanatsal, eğlence, eğitim, sportif ve sair amaçlı her türlü konser, gösteri, müsabaka, yarış, temsil, sinema, tiyatro, opera, atölye, sergi, müzecilik, fuar, sirk, lunapark ve diğer her türlü faaliyeti kendi sorumluluğunda düzenleyen ve GOODPARENTS ’a Etkinlik satış yetkisi tanıyan gerçek ya da tüzel kişiyi, KVKK : 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nu ve ilgili ikincil mevzuatı, Kişisel Verilerin Korunması Sözleşmesi : Bu sözleşmenin ayrılmaz bir parçası olarak 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“KVKK”) kapsamında, Veri Sorumlusu sıfatıyla, GOOD PARENTS TEKNOLOJİ BİLİŞİM HİZ. A.Ş. (“Good Parents”) tarafından, aşağıda kapsamı belirtilen “Kullanıcılar” için bilinmesi gerekli olan kişisel veri politikalarının neler olduğunu içeren; KVKK m. 10’a uygun şekilde veri sorumlusuna ilişkin bilgilendirme ile kişisel verilerin hangi amaçla işleneceği, işlenen kişisel verilerin kimlere ve hangi amaçla aktarılabileceği, kişisel veri toplamanın yöntemi ve hukuki sebebi ve KVKK m.11 kapsamında kişisel veri sahibinin hakları konusunda kişisel veri sahibine bilgi veren ve onay alan sözleşmeyi, 6563 sayılı Elektronik Ticaretin Düzenlenmesi Hakkında Kanun’un 3 üncü maddesi uyarınca, Good Parents Teknoloji Bilişim Hizmetleri A.Ş. ile ilgili tanıtıcı bilgilerin tümü, sitemizin “Hakkımızda” başlıklı bölümünde güncel şekilde yer almaktadır. Good Parents olarak hedefimiz; etkinliğinizi en kısa sürede, en kolay şekilde satın almanızı sağlamaktır. Aşağıdaki Satış Politikamızı ve Satış Sözleşmemizi, müşteri olarak sizi memnun kılacak ve goodparents.com'daki satın alım süreci konusunda sizi bilgilendirecek şekilde tasarladık. Bu Satış Politikası ve Sözleşmemiz, Kullanım Koşullarımızın da bir bölümünü oluşturur. Web sitemize üye olarak ve/veya etkinlik alım işlemlerini gerçekleştirerek, Kullanım Koşullarını, Satış Politikası ve Sözleşme hükümlerini ve Gizlilik Beyanını okuduğunuzu, anladığınızı ve içeriklerini aynen kabul etmiş sayılacağınızı belirtir, satış politikası ve/veya sözleşme hükümlerinin aksine bir talebinizin ya da şikayetinizin olması durumunda, herhangi bir etkinlik alım işlemi gerçekleştirmeden ve siparişinizi onaylamadan önce, Yardım sayfasını ziyaret etmenizi ve/veya bizimle sitemizde belirtilen iletişim numaralarından iletişime geçmenizi öneririz. Sitemizden etkinlik satın alarak ve siparişinizi onaylayarak, işbu Sözleşme hükümlerine bağlı olduğunuzu kabul etmektesiniz. Dolayısı ile sitemizden etkinlik satın aldığınızda, etkinlik etkinlikleri ile ilgili tüm sürece, prosedürlere ve işlemlere aşağıda yer alan Sözleşme hükümlerinin aynen uygulanacağını önemle belirtiriz. Ayrıca, siparişinizi onaylayarak; etkinlik satın almadan önce;

a) Firmamız ile ilgili gerekli tüm bilgileri ve iletişim adreslerini,

b) Satın aldığınız etkinlik ve hizmete ilişkin tüm özellikleri ve ayrıca tüm vergiler dahil toplam etkinlik/hizmet fiyatını ve varsa tüm ek masrafları,

c) Ödeme, teslimat, ifaya ilişkin bilgileri ve şikayetlere ilişkin sözleşmede düzenlenen çözüm yöntemlerini,

d) Uyuşmazlık konusunda başvurularınızı Tüketici Mahkemesine veya Tüketici Hakem Heyetine yapabileceğinize dair sözleşmesel bilgileri,

e) Mesafeli Sözleşmeler Yönetmeliği’nin 15 (g) maddesine istinaden cayma hakkınızın olmadığını ve neticeten sözleşmede düzenlenen tüm hükümleri bildiğinizi yazılı olarak kabul, beyan ve taahhüt etmektesiniz. Siparişlerinizi onaylamadan önce, sizlerden onayınız kapsamında, yazılı şekilde ön bilgilendirme onayı alındığını ve ön bilgilendirme onayının işbu Sözleşmenin ayrılmaz bir parçası olduğunu ayrıca ve önemle vurgularız. İlaveten, işbu sözleşme ve ön onay ile “etkinlik satın alma siparişinizin onaylanması durumunda ödeme yükümlülüğü altına gireceğiniz” konusunda açık ve anlaşılır şekilde bilgilendirildiğinizi de önemle bilmenizi isteriz.

Etkinlik ile İlgili Şart ve Koşullar

1. Good Parents, yetkili etkinlik satış acentesi olarak, etkinliğini satın aldığınız etkinliği düzenleyen Etkinlik Merkezi adına etkinlik satar ve etkinlik başına hizmet bedeli alır, ancak, etkinlik fiyatlarını veya oturma yerlerini belirleme konusunda hak ve yetkiye sahip değildir. Etkinliği satın alan kişi, satın aldığı etkinliği hiçbir ticari amaç gütmeksizin, münhasıran şahsi kullanımı için satın aldığını, Etkinlik Merkezi veya temsilcileri tarafından açıkça yazılı izin verilmesi haricinde, etkinliği, hiçbir ticari iş veya faaliyet için kullanmayacağını beyan ve taahhüt eder. Örnek vermek gerekirse, satın alınan etkinlik, üçüncü kişilere her ne şekilde olursa olsun satılamaz, etkinliğin ilave ücretle ya da başka şekilde satışı teklif edilemez; satın alınan etkinlik, reklam, yarışma ve çekilişler de dahil olmak ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere promosyon veya diğer ticari amaçlarla kullanılamaz.

2. Etkinlikler için kişi başı maksimum etkinlik adedini Etkinlik Merkezi belirler. Bu sayı, satın almanın ilk aşamasında belirtilebilir. Bu uygulamanın amacı haksız etkinlik alımlarının önüne geçmektir. Etkinlik alımları, bazı etkinliklerde kişi başına ve/veya kredi kartı başına, bazılarında ise hane başına sınırlandırılabilir. Bu kuralın herhangi bir şekilde ihlal edildiğini tespit edersek, etkinlik alımı ister birden fazla kart kullanılarak, isterse de aynı hanenin üyelerinin kart kullanımları ile gerçekleştirilsin, Good Parents, belirttiği adet sınırı üzerinde satın alınan etkinlikleri, önceden bildirimde bulunmaksızın tek taraflı iptal etme hakkını saklı tutar. Otomatik vasıtaların kullanımı suretiyle etkinlik satın alınması, kesinlikle yasaktır.

3. Etkinlikler, genellikle internet, çağrı merkezi, perakende satış noktaları, kiosklar gibi çeşitli dağıtım noktaları aracılığıyla satılır. Tüm satış kanalları aynı etkinlik havuzuna eriştiğinden popüler etkinliklerde etkinlikler hızlı bir şekilde tükenebilir. Bazı durumlarda etkinlikten önce Etkinlik Merkezi’nin kararı ile ilave etkinlik satışa çıkarılabilir ancak bu kapasite veya etkinlik mevcudiyeti konusunda herhangi bir kontrol gücüne sahip bulunmamakla birlikte bu kapsamda herhangi bir garanti de veremeyeceğimizi belirtiriz.

4. Satın aldığınız etkinlikleriniz ile ilgili tarafınıza gönderilecek e-bilet, şifre, kod, numara veya bilgilerin tarafınıza ulaşmasında sorun yaşamamak için verdiğiniz elektronik posta adresi ve/veya telefon numarasının doğru olduğuna emin olunuz Satın aldığınız etkinlik tarafınıza sadece elektronik posta ve/ veya SMS yoluyla ulaştırılabileceğinden dolayı, tarafınızca verilen adres ve telefon numaralarına ulaşım sorumluluğu tarafınıza aittir.

5. Etkinlikleriniz ile ilgili e-bilet, şifre, kod, numara veya bilgilerin kontrol ve muhafaza yükümlüğü size aittir. Kaybolan, çalınan, silinen ya da herhangi bir şekilde elde edilemeyen etkinlik e-bilet, şifre, kod, numara veya bilgilerinden dolayı Good Parents hiçbir şekilde sorumlu değildir. Tarafınıza elektronik posta ve/veya SMS yoluyla ulaştırılan e-bilet, şifre, kod, numara veya bilgilerin tarafınızca ibraz edilmemesi durumunda etkinliğe katılma ve/ veya etkinlikten faydalanma haklarınız tümüyle kaybolacaktır.

6. Etkinlik Merkezi çeşitli sebeplerle etkinlikleri iptal edebilir veya tarihlerini değiştirebilir . Bu durumda uygulanacak prosedürü Etkinlik merkezi belirler ve duyurur. Etkinliğin iptal edilmesinden ve/veya etkinlik tarihinin değiştirilmesinden Good Parents sorumlu olmayıp, Etkinlik Merkezi sorumludur. İlgili etkinliğin iptal edilip edilmediği ile tarihi değiştirilmiş bir etkinliğin yeni tarihi ve saati konularında yapılan duyurulardan bilgi sahibi olma sorumluluğu size aittir. Bir etkinliğin iptal edilmesi veya tarihinin değiştirilmesi durumunda Etkinlik Merkezi'nden gerekli yetkiyi almamız şartına bağlı olarak etkinlik hamillerini söz konusu iptalden veya değişiklikten haberdar etmek için makul gayreti göstereceğiz. Bununla birlikte etkinlik hamillerinin etkinlik tarihinden önce iptalden veya değişiklikten mutlak surette haberdar edileceği konusunda hiçbir taahhütte ve/veya garantide bulunamayız.

7. Kural olarak, tüm etkinlik satışları kesindir. Mesafeli Sözleşmeler Yönetmeliği’nin 15 (g) maddesine istinaden satın aldığınız etkinliklere dair cayma hakkınız bulunmamaktadır. Satılan etkinliklerle ilgili tarafınıza elektronik posta ve/veya SMS yoluyla ulaştırılan e-bilet, şifre, kod, numara veya bilgilerin herhangi bir şekilde kaybolması, çalınması, silinmesi, hasar görmesi ya da imha olması durumunda, etkinlik değiştirme ya da para iadesi yapılmaz. Etkinliğin iptal edilmesi haricinde, satılan etkinlikler, satış işlemi sonrasında hiçbir şekilde iptal edilmez, değiştirilmez ve ücret iadesi yapılmaz. Ancak, etkinlik sahibinin tarihi değiştirilmiş etkinliğe katılmasının mümkün olmadığı hallerde etkinlik hamillerine ücret iadesi yapılabilir. Ücret iade tutarları, satın alınan etkinliğin üzerinde yazılı ücret ve etkinlik başına uygulanan ilgili hizmet bedeli ile sınırlı olup, işlem bedeli ya da sair başkaca bir bedelin talebi mümkün değildir. Bununla birlikte, etkinliğin iptali veya ertelenmesi durumunda, Etkinlik Merkezi geri ödeme şartları konusunda bazı sınırlandırmalar getirebilme hakkına sahip olduğu gibi, programda değişiklik yapma hakkına da sahiptir. Geri ödemeler konusunda merkezin belirlediği son iade talebi tarihlerine ve diğer talimatlara uyulması sizin sorumluluğunuzdadır. Merkez tarafından belirlenen iade tarihleri dışında etkinlik ve/veya bedel iadesi yapılamaz. Bu kapsamda Good Parents hiçbir sorumluluk üstlenmez. İptal edilen veya değişiklik yapılan etkinliklerle ilgili daha fazla bilgiyi web sitemizde bulabilirsiniz.

8. Good Parents Web sitesi üzerinden Online ödeme sistemi ile ödeme yapılıp satın alınan etkinliğin bedeli size Good Parents tarafından fatura edilecektir. Faturanın eksiksiz bir şekilde düzenlenebilmesi açısından Üye kaydı yapılırken girilen bilgilerin doğru ve eksiksiz yazılması sizin sorumluluğunuzdadır. İş bu sözleşmenin 23. Maddesi gereği kişisel verilerin saklanmasından ve güvenliğinden Good Parents sorumludur.

9. Etkinlikler ve/veya etkinliğin satın alınması şartları, ilgili mekan ve Etkinlik Merkezi’nin kurallarına göre düzenlenmiştir. Bu kural ve düzenlemelerden herhangi birini ihlal etmeniz ya da hasara, rahatsızlığa yol açmanız, hukuka aykırı ve/veya suç teşkil edebilecek davranışlar sergilemeniz durumunda, mekan ilgilisi veya Etkinlik Merkezi sizi mekan dışına çıkarma ya da mekana almama hakkına sahiptir. Mekanda, güvenliğinizi sağlamak amacıyla zaman zaman güvenlik araması yapılabilir. Ayrıca, bazı merkezler, güvenlik gerekçesi ile ya da başkaca nedenlere istinaden, kişisel bilgileri bulunmayan müşterilere etkinlik satışı yapılmasını reddetme hakkına sahiptir. Zira, etkinlik mekanına girecek kişilerin kimlik bilgilerinin etkinlik merkezinde bulunması, başta güvenliğin sağlanması amacıyla etkinlik merkezi için gerekli bir bilgi mahiyetinde olabilmektedir. Dolayısı ile kişisel bilgilerinizin etkinlik merkezi ile paylaşılmasını istemez iseniz, etkinlik merkezinin size etkinlik satışı yapılmasını reddetme hakkı bulunduğundan, siparişi tamamlamadan ve etkinliği satın almadan önce, işbu sözleşmenin ayrılmaz bir parçası olan “Kişisel Verilen Korunması Sözleşmesini” dikkatlice okumanız gerekmektedir. Kişisel bilgilerinizi etkinlik merkezi ile paylaşmak istemeyişiniz nedeni ile, size etkinlik satışı yapılamayacak olması durumunda, bu durumdan Good Parents sorumlu olmayacaktır.

10. Etkinlik mekanına giriş ve çıkışlar, Etkinlik Merkezi'nin ve etkinlik mekanının belirlediği kural ve düzenlemelere bağlı olarak yapılır. Genel olarak etkinlik kontrolünden sonra dışarı çıkarsanız yeniden etkinlik mekanına giriş yapamazsınız. Etkinliğe geç kalırsanız, Etkinlik Merkezi'nin belirlediği kural ve düzenlemelere bağlı olarak içeri girebilirsiniz ve bu kurallar merkeze göre farklılık gösterebilir. Geç kalanların içeriye alınması konusunda Good Parents hiçbir garanti veremez ve sorumlu değildir.

11. Fotoğraf makinesi, cep telefonu veya kayıt ekipmanlarının kullanımı Etkinlik Merkezinin belirlediği kural ve düzenlemelere bağlıdır. Bu nedenle fotoğraf makinesi veya diğer kayıt ekipmanlarının, lazer kalemi ve cep telefonlarının etkinlik mekanına sokulması yasaklanabilir.

12. Etkinlik Merkezi, engellilere kılavuzluk eden köpekler haricinde, hayvanların etkinlik sahasına sokulmasını yasaklayabilir.

13. Etkinlik Merkezi, müşterilerin dışarıdan getirdiği yiyecek ve içeceklerin mekana sokulmasını yasaklayabilir.

14. Etkinlik mekanı, Etkinlik Merkezi ve Good Parents, müşterilerin şahsi eşyalarıyla ilgili hiçbir sorumluluğu üstlenmez.

15. Etkinlik müşterisi, sadece etkinlik üzerinde yazılı kıymeti haiz bir adet yer üzerinde hak sahibi olup, etkinlik mekanı veya Etkinlik Merkezi, etkinlik sahibine, etkinlik üzerinde belirtilen yerden farklı bir yer verme hakkını saklı tutar. Bu durumdan yanlızca Merkez sorumlu olup, Good Parents sorumlu değildir.

16. Good Parents, etkinlik üzerinde yazılı bedel ve ilgili hizmet bedeli dışında, etkinliklere/ etkinlik satışlarına ve/veya etkinliklere ilişkin olarak başkaca hiçbir yükümlülük, taahhüt ve sorumluluk altında değildir. Siz, Good Parents’in sorumluluğunun bu madde ile sınırlı olduğunu ve her ne nam adı altında olursa olsun, işbu maddedeki sorumluluk limiti dışında, Good Parents’i sorumlu kabul etmeyeceğinizi önceden kabul, beyan ve taahhüt etmiş sayılırsınız.

17. Etkinlik satın alma işlemiyle ilgili bilgi almak isterseniz, işleminizi tamamlarken size verdiğimiz referans numarası ile 09.30- 17.30 saatleri arasında Müşteri Hizmetleri’ni arayabilirsiniz.

18. Web sitemiz Türkçe ve İngilizce olarak hazırlanmıştır. Metinler arasında herhangi bir farklılık ve/veya çelişki olması halinde Türkçe metin esas alınır.

19. Sözleşme kapsamındaki ticari elektronik iletiler, önceden onaylarınız alınmak kaydıyla sizlere gönderilebilir. Bu onayın, yazılı olarak veya her türlü elektronik iletişim araçlarıyla alınabilmesi mümkün olduğundan, sözleşmeyi onaylayarak elektronik ileti gönderimini onaylamış olursunuz. Kendinizle iletişime geçilmesi amacıyla iletişim bilgilerini vermeniz hâlinde, temin edilen hizmetlere ilişkin değişikliklere ve/veya kullanıma yönelik ticari elektronik iletiler için ayrıca onay alınmayacağını da belirtiriz. Ayrıca, hizmetin sağlanması sırasında, bu tür haberleşmenin yapılacağına dair sizlerin bilgilendirilerek ve size reddetme imkânı sağlanarak iletişim bilgilerinizin edinilmiş olması hâlinde, önceden izniniz alınmaksızın aynı veya benzer hizmetlerle ilgili pazarlama, tanıtım ve/veya değişiklik hizmetleri için haberleşme yapılabilmesi de hukuken mümkündür. Bununla birlikte, bu tür haberleşme yapılmasını reddetme ve bu kapsamda verdiğiniz izinleri geri alma hakkınız saklıdır ve bu talebinizin tarafımıza her türlü yolla iletilmesi yeterlidir.

20. İşbu sözleşme metni, sözleşmenin kurulmasından sonra, Good Parents dataları tarafından saklanmakta olup, bu sözleşmeye, revize tarihleri itibariyle sitemizin “Üye Girişi ve/veya Hesabım” bölümünden kolayca erişebilirsiniz. Dilerseniz, sözleşmenin çıktısını almak suretiyle, fiziki kopyasına da kolayca erişebilirsiniz. Dolayısı ile sözleşme hükümlerinin ve genel işlem şartlarının sizler tarafından kolayca sağlanmasına ve saklanmasına imkan sağlandığını bilmenizi isteriz. Sözleşmeye erişiminiz, sitemize erişimin sağlanması ile doğru orantılı olacak şekilde devam edecektir.

21. Sitemizin kullanımına ve işbu sözleşmeye dair gizlilik kuralları, “Üye Girişi ve/veya Hesabım” bölümünde “KVK Sözleşmesi” kısmında detaylı şekilde belirtilmiştir. Bu kapsamda, KVK Sözleşmesi hükümlerini dikkatlice okumanızı, incelemenizi ve farklı talepleriniz var ise tarafımıza bildirmeniz gerekeceğini bilgilerinize sunarız. KVK Sözleşmesi, işbu Sözleşmenin eki ve ayrılmaz bir parçası olup, Sözleşme ile birlikte aynen uygulanacak ve hüküm ifade edecektir. Dolayısı ile işbu Sözleşmeyi ve/veya siparişi onaylayarak, KVK Sözleşmesi hükümlerini de kabul etmiş sayılacağınızı önemle belirtiriz.

22. Siparişin onaylanması aşamasında ve ödeme bilgilerinin girilmesinden önce, ödeyeceğiniz toplam bedel de dâhil olmak üzere, sözleşmenin tüm şartları sizler tarafından açıkça görülmektedir. Dolayısı ile etkinliği satın alarak ve siparişi onaylarak, işbu sözleşme hükümlerini aynen kabul etmiş sayılacağınızı yineler, siparişi onaylamadan önce tüm sözleşme hükümlerini dikkatlice incelemeniz gerektiğini bir kez daha hatırlatırız.

23. Good Parents, sizlerle ilgili elde edilen kişisel verilerin saklanmasından ve güvenliğinden sorumludur. Ayrıca, kişisel verilerinizin sizlerin onayı olmaksızın, etkinliğinizi satın aldığınız etkinliğin merkezi haricinde üçüncü kişilere iletilemeyeceği ve sizlere bildirilen amaçlar dışında başka amaçlarla kullanılamayacağını da belirtiriz. Buna karşın, kişisel bilgilerinizin etkinlik merkezi ile bile paylaşılmasını istemez iseniz, siparişi tamamlamadan önce bizlere 0850 306 46 63 numaralı iletişim hattından ve/veya info@goodparents.com email adresinden ulaşmanız gerekmektedir. Zira, bazı merkezler, güvenlik gerekçesi ile ya da başkaca nedenlere istinaden, kişisel bilgileri bulunmayan müşterilere etkinlik satışı yapılmasını reddetme hakkına sahiptir. Ayrıca, kişisel verilerinizin muhafazasına ve kullanımına dair detaylı bilgilerin tümüne, Sitemizin, “Üye Girişi ve/veya Hesabım” bölümünde yer alan “KVK” bölümünden ulaşabileceğinizi belirtir, KVK Sözleşmesi’nin işbu Sözleşmenin eki ve ayrılmaz bir parçası olduğunu yineleriz.

24. Bu şart ve koşulların tamamı Türk Hukukuna tabidir. Good Parents; etkinliğinizi satın almadan önce sözleşme hükümleri ve içeriği konusunda, tüm tüketicileri önceden bilgilendirmiş olup, etkinliği satın alarak ve siparişi onaylayarak, işbu sözleşmenin düzenlemeleri hakkında tarafınıza ön bilgilendirme yapıldığını da kabul etmiş sayılacağınızı ve bu maddenin yazılı delil vasfında ispat vasıtası olduğunu da belirtiriz. İşbu Sözleşmeden ve/veya hizmet ya da etkinlik satın alma işlemlerinden dolayı herhangi bir ihtilafın doğması durumunda, uyuşmazlığı öncelikle sulhen gidermeye çalışmak temel hedefimizdir. Buna karşın, sulh ile çözülemeyen durumlarda, sitemizden etkinlik satın alan siz tüketicilerin, olası sorunlarını ilgili mevzuatta yayımlanan parasal sınırlar çerçevesinde Tüketici Hakem Heyetlerine ve/veya Tüketici Mahkemelerine götürebileceğini bilmenizi isteriz. Ayrıca, sözleşmeden kaynaklı tüm uyuşmazlıklar İstanbul Mahkemeleri ve İcra Dairelerinin yetkili olacağını ve işbu hükmün, “yetki sözleşme” mahiyetinde bir hüküm olduğunu da belirtiriz.

İyi Bir Ebeveyn Olmanın En Teknolojik Yolu